Reviews Trainingen

     

Anouk

“Een training die goed in elkaar zit qua opbouw, de basis wordt breed besproken. Erg belangrijk dat er meer aandacht is en komt voor dit onderwerp, er heerst nog te veel taboe op en het is juist zo belangrijk om te weten hoe je hiermee om moet gaan. In mijn geval als hulpverlener, maar mocht ik er privé mee te maken krijgen neem ik ook zeker vele mee uit deze training. Het is ook echt weer een besef moment hoe complex dit trauma is en wat voor impact dit heeft op het slachtoffer en directe omgeving hiervan”

Nienke

“een goede en duidelijke basiscursus. Alles aan informatie die je nodig hebt. Ik ben benieuwd naar de gevorderden cursus” 

“De tweede cursus inmiddels ook gevolgd. Heel herkenbaar om ook in de ouderen zorg met dit thema om te gaan. Ik werk met mensen die dementerend zijn en ook hier kom ik veel symptomen tegen. Ik begrijp nu waar gedragingen vandaan komen.”

Student pedagogische medewerker

“Mooi en dapper dat je dit met ons deelt als pedagogisch medewerkers. Het was interessant om naar te luisteren. Zeker een onderwerp waar we stil bij moeten staan in ons werkveld.”

Harry

“deze online cursus is verplichte kost voor pedagogisch medewerkers. De Crusus geeft praktische tips en tools wat seksueel misbruik met kinderen en het familiesysteem doet. Het heeft mij meer inzicht gegeven in gedragsproblemen die kinderen kunnen ontwikkelen na zo’n traumatische ervaring. Deze leerstof helpt je om op een respectvolle en open manier met slachtoffers van seksueel misbruik om te gaan”