Koester Training en Advies
Incompany trainingen, thuisstudie en individuele trainingen

Met mijn onderneming bied ik trainingen incompany, individueel en voor thuisstudie aan over veilig landen na seksueel misbruik.
 
Als professional met ruime ervaring op het gebied van traumaverwerking bij jeugd en gezin, richt deze site zich specifiek op het thema “veilig landen na seksueel misbruik binnen jeugd en gezin.” Mijn missie is om meer bekendheid en expertise over dit onderwerp te verspreiden.
 

Dankzij mijn ervaring in de psychiatrie en verslavingszorg heb ik een diversiteit aan casussen begeleid. Toch is er nog beperkte kennis over wat trauma met een persoon doet en hoe je dit bespreekbaar maakt. Mijn online trainingen en workshops zijn ontworpen om een steunend netwerk te helpen begrijpen hoe ze kunnen omgaan met de dagelijkse impact van trauma. Als ervaringsdeskundige ouder weet ik dat een pad naar genezing zeker mogelijk is. Hoe eerder er professionele hulp wordt geboden, hoe beter.

Om dit te bereiken, heb ik twee online trainingen ontwikkeld die gevolgd kunnen worden. Daarnaast verzorg ik workshops, gastlessen en in-company trainingen, en bied ik coaching aan.

De inhoud van de trainingen is gericht op de dagelijkse ondersteuning van de effecten van het trauma. Hoe ga je hier als steunend netwerk mee om? Weet jij welke impact dit heeft op het dagelijks leven van iemand met een trauma?

Dankzij mijn ervaring in de psychiatrie en verslavingszorg heb ik veel casussen begeleid. Er is echter nog weinig bekend over wat trauma met een persoon doet en hoe je hierover in gesprek kunt gaan.

De volgende stap is dan: hoe ga je hiermee om? De meeste mensen die een traumatische gebeurtenis hebben meegemaakt, weten zelf niet welke symptomen bij trauma kunnen horen. Mijn ervaring leert dat als zij hulp krijgen van hun omgeving om zichzelf te begrijpen, dit de eerste stap is naar genezing.

 

Helaas was er weinig hulp van ervaren hulpverleners, zowel binnen het netwerk van ons kind als in ons eigen netwerk als ouders. Hier wil ik verandering in brengen!

Iedereen met een sociaal beroep zou vanuit professioneel oogpunt kennis en vaardigheden moeten hebben om hiermee om te gaan. Hiermee help je het kind, de ouders en jezelf!

Ontdek hoe mijn trainingen en begeleiding kunnen bijdragen aan een veiligere landing na seksueel misbruik binnen jeugd en gezin.

Anne van Ee, eigenaresse koester training en advies
veilig landen

Incompany Training

Deze training is speciaal ontwikkeld om op een interactieve manier met elkaar de stof te leren. Rekening gehouden met tijd en ruimte en niet te veel in één keer. 

Individuele Begeleiding


Ik bied ondersteuning aan voor professionals en naasten. Kijk verder op de pagina wat ik voor jou kan betekenen!

online training

Online Trainingen

Met de online trainingen bied ik jou de mogelijkheid om op jou tijd en moment jezelf bij te scholen. De online trainingen zijn een onderdeel ook van de incompany training en ze kunnen ook in kleine groepjes fysiek gegeven worden.

 

 

 

Zoek je acuut hulp na seksueel misbruik? https://centrumseksueelgeweld.nl/

Centrum seksueel geweld staat 24- uur per dag beschikbaar om hulp te bieden.

Shopping Basket