Aanbod individueel

Missie:

Ik ben professional met ruime ervaring op het gebied van seksueel misbruik binnen jeugd en gezin. Ik richt mij op de dagelijkse effecten in het leven van iemand met een misbruik trauma.

Dit is een onderwerp waar een enorme drempel op ligt en mijn missie is om die drempel weg te krijgen, zodat mensen openlijk kunnen gaan praten over Seksuele Trauma’s. 

Dit kan alleen als er in alle sectoren die hiermee te maken krijgen dit ook gaan doen! Hier ligt mijn drive, laat mij jullie helpen!

Mijn aanbod individueel:

  • Workshop op scholen

Met name opleidingen die richting de zorg gaan. Ik merk dat studenten heel open staan voor het onderwerp. Veel jongeren maken seksueel grensoverschrijdend gedrag mee helaas. Hoe opener we praten over de gevolgen, als het echt mis gaat, hoe voorzichtiger ze worden met hun eigen grenzen. Zij gaan ook werken richting de zorg waar ze te maken krijgen met personen met een trauma. Hoe waardevol is het dan dat je weet hoe dit werkt en op deze manier ECHT hulp kunt bieden die zorgt tot helen van het trauma. 

  • Intervisies

Heb jij op je werk te maken met een casus waar je hulp bij nodig hebt? Als team is het heel waardevol dit samen te bespreken zodat je collega’s ook weten voor de toekomst hoe zij met deze situatie om zouden kunnen gaan. 

  • Coaching op situatie

Ik kijk graag mee gericht op een situatie waar een paar extra oren en advies gewenst zijn. 

  • Individuele trainingen

De trainingen die ik incompany aanbied geef ik ook individueel. Soms is dit prettiger, het thema is niet voor iedereen een makkelijk onderwerp en dat is prima. Wil je de training liever individueel of in een kleine groep volgen? Dat kan zeker! 

  • Online trainingen, eigen tijd en tempo
De trainingen die ik bied zijn een gedeelte online te volgen. Een stukje huiswerk, persoonlijke ontwikkeling en eigen tempo. Deze trainingen bied ik ook individueel. Op deze site kun je hiervoor een training inkopen. Er word dan een account aangemaakt waarbij iedereen kan inloggen op zijn tijd en tempo voor de training.

Na iedere afgeronde training volgt een certificaat van deelname.

Maatwerk is altijd mogelijk, voor vragen zie mijn contact gegevens boven of onderaan de pagina.

Training in kleine groep:

Het is mogelijk om je op te geven voor een training in een kleine groep op locatie. Vanaf 3 personen wordt de training al gegeven. 

Inhoud:

  • Start bijeenkomst van +/- 2 uur met elkaar
  • veilig landen na seksueel misbruik als huiswerk 
  • evaluatie moment, voor vragen en delen van inzichten, word afgestemd of dit met elkaar of individueel wenselijk is
  • vervolg training online als huiswerk
  • afsluitende samenkomst, alle vragen die op tafel komen behandelen en afsluiten van de training +/- 2 uur

Kosten: €450 p.p.  inclusief koffie/thee en wat lekkers.

De bijeenkomsten zullen plaatsvinden in Doetinchem.

Dagen en tijden worden in overleg bepaald met elkaar. 

Interesse? mail mij voor vragen of geef je op via de mail!

ruimte kruisberg doetinchem